Азаров сьогодні не казав про попєрєдніків - він знову став прем’єром

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 13.12.2012 15:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19265

Верховна Рада дала згоду на призначення Миколи Азарова прем’єр-міністром України.

За це рішення проголосували 252 народних депутати із 401, зареєстрованого у сесійній залі.

Не голосували в повному складі фракції «Батьківщина», «УДАР» та «Свобода».

За кандидатуру Азарова проголосували 208 народних депутатів із фракції Партії регіонів, 32 – із фракції КПУ та 12 позафракційних.

Азарова привітали великим букетом троянд. Перед голосуванням лідер фракції КПУ Петро Симоненко заявив, що комуністи підтримають кандидатуру Азарова. Він довго перелічував, що саме обіцяв Азаров під час виборів, а наприкінці зазначив, що комуністи проголосують, щоб Азаров свої обіцянки виконав.

Після цієї заяви Симоненка опозиція скандувала: «Ганьба!».

Від "Аратти": окремо зазначимо, що ні ми, громадяни, ні народні депутати так і не почули від Азарова звіту про діяльність уряду, який він очолював нещодавно.

Натомість виступ кандидата на прем’єрську посаду був , на наш погляд, рідкісно беззмістовним, і може вважатися наглядним прикладом популізму, проти якого, на словах, виступає сам доповідач, тобто Микола Азаров.

Відтак, можемо сміливо припустити, що "покращення" буде тривати й далі. Без будь-яких змін і навіть сподівань на них. Тільки тепер винні у всьому будуть не попєрєднікі, які нині за гратами, а світова криза, яку, звісно, не посадиш...

До речі, згідно з чинним законодавством, під час затвердження кандидатури на посаду прем’єра у парламенті мав бути присутнім Президент. Але не склалося. Нардепи побачили гаранта у запису. На табло "Ради". Що стало черговою ілюстрацією "поваги" влади до Конституції і законів України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.