Опозиція звернулася до ГПУ з заявою про побиття нардепа

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.12.2012 12:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19275

Об’єднана опозиція «Батьківщина» звертається до Генеральної прокуратури з вимогою негайно розпочати розслідування звірячого побиття нашого колеги Олега Медуниці депутатами фракції Партії регіонів під час учорашнього засідання Верховної Ради.

Про це повідомляє прес-служба «Батьківщини».

Вчора вся країна і світ у прямій трансляції, а потім і в інформаційних випусках новин змогли побачити, як зграя «регіоналів» накинулася на народного депутата Олега Медуницю, завдаючи йому жорстоких ударів. Камери зафіксували обличчя бандитів з депутатськими значками від Партії регіонів - Оніщенка, Берьозкіна, Колесніченка та інших. Свідками розправи були в цей день у Верховній Раді сотні журналістів і закордонних гостей.

Правду кажучи, за наявності такого очевидного для всіх і документально підтвердженого факту злочину у стінах Верховної Ради ми очікували негайної самостійної реакції Генеральної прокуратури.

Однак, оскільки її досі немає, ми змушені звернутися до Генпрокурора Віктора Пшонки з вимогою виконати свій обов’язок і вжити всіх заходів для того, щоб побиття нашого колеги Олега Медуниці було розслідувано, а бандити від Партії регіонів були покарані.

Оскільки, як доводить практика цієї політичної сили у стінах українського парламенту, саме безкарність породжує все нові факти брутальних дій з боку Партії регіонів.

Ми свідомі того, що силові дії, насильство і нахабство для багатьох представників цієї так званої політичної сили було способом їхнього життя і накопичення безмежних капіталів. Але ми звертаємося до них із попередженням зупинити свої, надбані на генетичному рівні, звички і традиції, бо відповідати доведеться неминуче, тим більше, що прямі докази вашого злочину є на плівках журналістів, на телебаченні й Інтернеті.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.