У Кабміні вже звинуватили Хорошковського в юридичній некомпетентності

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.12.2012 17:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19280

Першому віце-прем’єр-міністрові Валерію Хорошковському не було необхідності повторно подавати у відставку, тому що фактично він вже перебував в ній відповідно до Указу Президента України від 3 грудня 2012 року №673.

Про це заявила прес-служба Кабінету міністрів.

Хорошковський виконував обов’язки на своїй посаді, як це передбачено статтею 17 Закону України «Про Кабінет Міністрів України».

Хорошковський був поінформований, що його кандидатура не пропонувалась до нового складу Уряду. З огляду на це, заяву про відставку слід розглядати як юридичну некомпетентність та намагання пояснити своє непотрапляння до нового складу Кабінету Міністрів України.

Як повідомлялося раніше, сьогодні виконувач обов’язків першого віце-прем’єра Валерій Хорошковський подав Президентові Вікторові Януковичу заяву про відставку.

За повідомленням його прес-служби, Хорошковський вирішив звільнитися у зв’язку з незгодою із повторним призначенням Миколи Азарова на посаду прем’єра.

Відповідно до повідомлення, Хорошковський вважає цю кандидатуру не здатною проводити економічні реформи і захищати стратегічний курс держави на європейську інтеграцію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.