Людей, що опинились у сніговому полоні на трасі Київ-Чоп, евакуювали

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.12.2012 08:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19287

Людей, що опинились у заторі на трасі Київ-Чоп між Бродами та Буськом, евакуювали.

Про це повідомив на сторінці "SOS! на транспортних шляхах західної України замерзають люди!" користувач Григорій Бурбеза, повідомляє ТВі.

"Є інформацію по телефону від хлопців з Львівського оффроуд-клубу, – пише він. – Ростислав Антимис повідомив, що вони на 4 джипах вже проїхали від Львова до Бродів, через весь відомий проблемний відрізок дороги Київ-Чоп. На даний момент (01:34) всі люди, які були в транспорті – відсутні в автобусах, які стоять на дорозі, очевидно, що їх евакуйовано".

Григорій Бурбеза також пише, що на дорозі працюють снігоочисні машини МНС. "Найбільше переметів – на ділянці від Олеська до Підгірців і Ясенова, сніг сягає до 2 метрів. Але проїхати можна по дорозі, яка очищається, хоча двом машинам не розминутися, як повідомляє Ростислав Антимис", – зазначає він.

Частині автомобілів вже виїхала в напрямку Львова. "На Львів від заметеної ділянки дороги біля Олеська пройшла велика колона автомобілів, які раніше стояли в заторі, вірніше - цю колону повели на Львів", – зазначає у своєму коментарі Григорій Бурбеза і додає: "В загальному – трагічних ознак постраждалих чи замерзаючих в снігу людей і дітей – не помічено, стоять вздовж дороги фури і порожні автобуси".

У сніговому заторі на трасі "Київ-Чоп" народилася дитина

За попередньою інформацією, пологи пройшли успішно

У вагітної жінки, що опинилася у сніговому заторі на трасі поблизу Бродів, Львіської області, почалися перейми. Оскільки лікарі не могли пробитися до породіллі, пологи довелося приймати батькові дитини, якого телефоном консультували медики.

Наразі відомо, що пологи пройшли успішно, а породілля з дитиною - у безпеці.

Нагадаємо, затор на трасі Київ-Чоп утворився ще в суботу, через снігові замети рух на ділянці дороги між Бродами та Буськом в неділю зупинився.

Людей, що опинились у заторі на трасі Київ-Чоп між Бродами та Буськом, евакуювали



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.