Депутати Київради сховалися від киян за кийки “Беркуту”

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 20.12.2012 11:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19319

Засідання Київради у четвер буде проходити під пильною охороною спецпідрозділу “Беркут”.

Станом на 9:30 приміщення Київради знаходиться в оточенні автобусів із "Беркутом".

Навколо будинку на Хрещатику перебуває рекордна за останні кілька років кількість міліціонерів.

О 10 годині має розпочатися засідання Київради, на якому мають намір голосувати за кілька резонансних земельних питань, зокрема, питання Гостинного двору.

Водночас, як повідомляє прес-служба "Батьківщини", громадян, які прийшли до КМДА підтримати проект рішення Київради щодо скасування забудови Гостинного двору, не пускають до будівлі.

"Бійці спецпідрозділу "Беркут" вишикували на сходах перед будівлею, не пускаючи нікого до КМДА. Всі двері заблоковано зсередини. Депутати від "Батьківщини" та депутати Київради намагаються провести громадян усередину, щоб долучити їх до розгляду скандального питання", - сказано у повідомленні.

Під час спроби потрапити у будівлю сталася сутичка. Декількох активістів "Беркут" повалив на землю і трохи не затоптав ногами, заявляють у "Батьківщині".

Як відомо, місяць тому громадські активісти спробували потрапити на засідання Київради, тому що таке право надає закон, але тоді охорона мерії викликала правоохоронців, на входах до приміщення виникла штовханиня, і доступ до мерії був заблокований.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.