«Батьківщина» заявляє, що ГПУ варто б поцікавитися фінансовими джерелами Партії регіонів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.12.2012 12:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19321

Генеральній прокуратурі України варто розслідувати справжні злочини, а не займатися виконанням політичного замовлення на знищення найбільшої опозиційної партії та її лідера Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в заяві партії «Батьківщина» у відповідь на публікацію в ЗМІ щодо розслідування джерел фінансування політичної сили.

«Заява про нібито фінансування партії «Батьківщина» за рахунок коштів з конвертаційних центрів - це повна маячня, не підкріплена жодним фактом, жодним документом. Це чергова порція брехні, спрямована на дискредитацію головних опонентів влади», - йдеться в заяві.

«Партія обурена оприлюдненою дезінформацією. Однак не менше обурення викликає той факт, що Генпрокуратура витрачає свій час та сили на виконання політичного замовлення, в той час як справжні злочини залишаються нерозкритими», - підкреслили в «Батьківщині».

«Абсолютно зрозуміло, що факти нелегального фінансування, конвертації коштів та «відмивання» в офшорах - все це стосується правлячої Партії регіонів та найвищого керівництва країни, чиї спонсори якраз і використовують кошти, отримані нелегальним шляхом», - наголошено в заяві.

«Батьківщина» закликала Генпрокуратуру зайнятися саме цими злочинами і залишатися осторонь політичного життя, як і належить правоохоронному відомств.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.