У МЗС дипломатично натякають: в керівництві державою - ленінська кухарка

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 16.01.2007 17:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1933

Прес-служба Міністерства закордонних справ стверджує, що т.в.о. міністра закордонних справ Володимир Огризко письмово поінформував прем’єра Віктора Януковича про погоджений з президентом офіційний візит глави МЗС Бориса Тарасюка до Чехії 15-16 січня ц.р.

Про це повідомляють інформаційні агенції із посиланням на прес-службу МЗС у зв’язку з появою у ЗМІ повідомлень про непоінформованість Кабінету міністрів щодо офіційного візиту Тарасюка до Чеської Республіки.

Як нагадують у прес-службі, Тарасюк з 3 січня 2007 р. перебуває у відпустці. Офіційний візит міністра до Чехії було заплановано ще у 2006 р., про що також повідомлялося ЗМІ.

Відповідно до п.3 статті 106 Конституції України та інших конституційних повноважень Президента, цей візит було погоджено з главою держави Віктором Ющенком, підкреслили в МЗС.

"Тому саме штучне роздмухування пристрастей навколо офіційного візиту міністра закордонних справ Тарасюка завдає шкоди міжнародному іміджу України", - йдеться в коментарі прес-служби Міністерства закордонних справ України.

Як повідомлялося, 15 січня Янукович заявив, що Тарасюк не повідомив главу уряду про офіційний візит у Чехію.

Від “Аратти”: про те, що у глави уряду проффесіоналів проблеми із граматикою - відомо усім. Невже до них додалися проблеми із читанням?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.