Студенти-свободівці вимагають відставки Табачника

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 25.12.2012 18:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19363

Молоді люди під прапорами Всеукраїнського об’єднання «Свобода» провели пікет Адміністрації Президента з вимогою відправити у відставку новопризначеного міністра освіти, науки, молоді і спорту Дмитра Табачника.

Близько півсотні представників молоді пройшлися від Кабінету Міністрів до Адміністрації Президента. У руках вони тримали партійні прапори «Свободи», банер із написом: «Табачника – на нари, тоді підем на пари!», плакати: «Табачник, руки геть від історії України й української мови!», «Табачник – українофоб, корупціонер і кремлівський блазень».

Представники «Свободи» підготували звернення до Президента Януковича, в якому вимагають відсторонити Табачника з посади міністра, проте їм не вдалося передати звернення до Адміністрації глави держави, оскільки їх не пропустили до будівлі правоохоронці.

У партії також заявили, що їхня політична сила підготувала проект постанови про створення слідчої комісії в парламенті, яка розслідує результати фінансової діяльності міністерства на чолі з Табачником.

Зі свого боку, сам міністр освіти заявляє, що акція проти його призначення міністром може бути врівноважена двома сотнями вітальних телеграм на його адресу. «Вони хочуть усіх, як у тоталітарному суспільстві, примусити говорити, мислити та діяти тільки як подобається їм… Я ж не переможець конкурсу краси, щоб усім подобатись», – підсумував Табачник.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.