З віртуального світу. Азаров розповів про покращення і зростання

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 26.12.2012 11:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19368

Не зважаючи на те, що в 2012 рік був складним, Україна виконала надзвичайно важливі пункти плану національного розвитку.

Про це на засіданні уряду в середу сказав прем’єр Микола Азаров.

"Не будемо ставити схвальні оцінки, але і недооцінювати перетворення та події, що відбулися, також не треба. Україна може пишатися тим, як ми провели європейський чемпіонат з футболу, тим, які потужні інфраструктурні перетворенні здійснили у стислий термін... Ми можемо пишатися тим, що наші олімпійці за кількістю медалей у Лондоні стали 11 серед найсильніших команд світу",- зауважив він.

За словами прем’єра, найголовнішим є те, що у 2012 році нарешті припинилось скорочення населення. Азаров також наголосив, що минулого року Україна виконала принципові для розвитку держави зобов’язання суспільно-політичного характеру.

"Також ми зробили потужний крок до укладання угоди про асоціацію з Європейським союзом. Я переконаний, що наступного року угода буде підписана",- додав голова уряду.

Азаров розказав, що Кабмін в умовах світової кризи підтримав стабільне виробництво - забезпечив громадян робочі місця і зростання доходів.

"Рік завершується, хоча б невеликим, але зростанням економіки. Ми не досягли більшого, того, що намічали. Тому, що зовнішні ринки і світовий ринок капіталу вже котрий рік поспіль демонструють економічний песимізм, а дискримінаційна ціна на газ продовжує "душити" розвиток нашої економіки. Ми змушені розраховувати лише на власні сили",- зауважив Азаров.

Від “Аратти”: у своєму виступі Азаров згадав про існування "плану національного розвитку". Очевидно, що прем’єр розголосив якусь державну таємницю, оскільки уряд, який він очолював до цього, так і не спромігся представити парламенту і суспільству хоча б програму своєї діяльності.

Не почули ми й жодного звіту про діяльність уряду Азарова-папєрєдніка.

У зв’язку з цим ми публічно звертаємося до Миколи Яновича з проханням оприлюднити план національного розвитку, щоб ми, громадяни хоча б приблизно знали в який бік нас ведуть керманичі країни.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.