«Бої» за столицю. Попову шукають заміну?

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 26.12.2012 12:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19369

Олександра Попова на посаді голови КМДА хочуть замінити на ставленика Ріната Ахметова.

Про це кореспонденту «Коментарі» стало відомо від поінформованих джерел.

Показовим є те, що новий глава Мінрегіонбуду Геннадій Темник, відразу після призначення, провів нараду з комунальниками столиці. Головний господарник країни розкритикував служби за погано прибраний сніг.
«Я вимагатиму ефективності роботи», - заявив на нараді Темник, демонструючи невдоволення роботою підлеглих Попова.

Як відомо, Геннадій Темник є людиною наближеною до Ахметова. До призначення на посаду глави Мінрегіонбуду він працював заступником дніпропетровського губернатора Олександра Вілкула, який, отримав за квотою Ахметова посаду віце-прем’єра, що опікуватиметься інфраструктурою, транспортом, будівництвом і ЖКГ.

У свою чергу, головний покровитель Попова - Сергій Льовочкін, хоч і залишився главою Адміністрації Президента, але своїх людей в уряді не отримав, і не зовсім зрозуміло, чи втримається він у своєму кріслі. У всякому разі, позиції Льовочкіна стали істотно слабшими, а от Ахметов навпаки посилив свій вплив. Враховуючи, що у Ріната Леонідовича в Києві велика кількість бізнес-проектів, його інтерес до столиці логічний.

Як повідомлялося раніше, в понеділок, 24 грудня, Президент України призначив новий склад уряду на чолі з прем’єр-мінінстром Миколою Азаровим.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.