Євгена Кушнарьова поранено на полюванні

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 16.01.2007 21:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1938

Сьогодні був важко поранений із мисливської гвинтівки народний депутат України, заступник керівника фракції “Регіонів” у Верховній Раді Євген Кушнарьов. Трагедія сталася на полюванні.

За даними ЦГС Харківського обласного управління МВС, Кушнарьов був поранений близько 16:00 16 січня, знаходячись на полюванні у складі групи людей в одному з мисливських угідь Ізюмського району.

За попередніми даними, Кушнарьов отримав поранення, коли мисливці вийшли на дичину і почали стрілянину.

Як повідомив начальник Управління з питань взаємодії з правоохоронними органами Харківської обласної держадміністрації Олександр Нечипоренко, Кушнарьов отримав близько 14-ї години кульове поранення навиліт з гвинтівки типу «Сайга». За його даними, це відбулося, коли "вони їхали на машині, на дорогу вискочив вовк, і вони почали стріляти". Нечипоренко відзначив, що куля пройшла навиліт, зачеплені нирка і кишечник. У результаті Кушнарьов втратив багато крові. З Харкова везуть кров.

Олександр Нечипоренко сказав, що інцидент відбувся біля села Червоний Шахтар Ізюмського району в мисливському господарстві "Гай". «Операція закінчилася о 15.30 і зараз Євген Кушнарьов перебуває у реанімації», - сказав О.Нечипоренко.

За попередньою інформацією , стріляв власник мисливського господарства - з гвинтівки.

До лікарні поранений був доставлений мисливцями, які одночасно і повідомили про подію в правоохоронні органи.

Правоохоронці відразу ж допитали їх. Це був нещасний випадок. НП сталося в 33-х кілометрах від Ізюма. По дорозі в ізюмську лікарню Євген Кушнарьов втратив багато крові.

За словами члена фракції Партії “Регіонів” Ганни Герман, на даний час Кушнарьов знаходиться в реанімації, у нього прострелена печінка.

Вона розповіла, що депутат був поранений уже після того, як повертався з полювання і "хтось вистрілив".

За словами депутата, поранення серйозне. Герман не змогла відповісти на питання, хто був поряд з Кушнарьовим, коли сталася трагедія. Вона також зазначила, що не знає деталей інциденту.

За повідомленням ТСН, у Кушнарьова пошкоджено обидві нирки, печінка й кишки. Щойно лікарі призупинили вже другу операцію, оскільки у хворого почав різко падати кров'яний тиск.

За іншою версією, яку виданню "Оглядач" висловив депутат Дмитро Шенцев, Кушнарьов був поранений не одним, а декількома пострілами.

На питання про те, скільки саме їх було, Шенцев сказав: "Важко сказати, але не один". Сам він знаходився на полюванні разом з Кушнарьовим, але безпосередньо інциденту не бачив, тому що знаходився на деякій відстані.

"Я не бачив, як це відбулося, але те, що Завальний стріляв випадково, це точно. Постріл не був навмисним. Думаю, він просто не зорієнтувався. Що це було? Рикошет, напевно, або подумали, що звір побіг... Не знаю", - сказав Шенцев.

Після того, як пролунали постріли, усі п'ятеро учасників полювання знайшли Кушнарьова вже з пораненням, отриманим від мисливської гвинтівки.

"Ми занурили його в машину, відвезли в лікарню. Візуально втрата крові неначебто невелика, але як там насправді, не можу сказати - я ж не лікар, але те, що ушкоджено внутрішні органи, це правда", - розповів Шенцев.

Наразі невідомо, що насправді відбулося. Але за даними джерел видання “Обозрєватєль”, Кушнарьова було поранено із рушниці депутата харків'янина Дмитра Завального.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.