Стан Євгена Кушнарьова - важкий

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.01.2007 01:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1939

Пізно ввечері вчора було закінчено другу хірургічну операцію народному депутатові Кушнарьову, після важкого поранення, отриманого вдень.

Як повідомляють інформаційні агенції, остання хірургічна операція тривала із 18-ї години до 22.15 у ізюмській районній лікарні, до якої прибули бригади провідних хирургів із Києва й Харкова.

Як повідомляє прес-служба МОЗ України, Є.Кушнарьову було видалено одну нирку, а також частину кишечника (40 сантиметрів). За інформацією співробітників прес-служби, наразі стан здоровя Є.Кушнарьова лікарі оцінюють як тяжкий, крім того під час операції з огляду на втрату крові Є.Кушнарьовим, йому було зроблено пряме переливання крові.

За висновками лікарів, хворого транспортувати неможна, хоча поруч чергує гвинтокрил МНС, готовий транспортувати хворого у іншу лікарню. За деякими даними, Кушнарьова мають евакуювати да клінічної лікарні у Києв, а у разі потреби - у Німеччину.

Як ми повідомляли раніше, Євгена Кушнарьова було поранено під час полювання. Наразі існує декілька версій трагедії.

За однією, яка з'явилася найпершою, народного депутата було випадково поранено під час полювання на кабана, коли інші мисливці відкрили вогонь по дичині.

За іншою - випадковий постріл стався, коли Кушнарьов і четверо його колег-депутатів їхали на машині із полювання. Мовляв, машину несподівано трусануло і рушниця одного з мисливців вистрелила.

За найбільш вживаною на цей час версією, Кушнарьов із колегами повертаючись із полювання побачили на дорозі вовка й вирішили його вполювати. Вони вискочили із машини й почали стріляти. Хто і за яких обставин поранив Кушнарьова - достименно не відомо, бо товариші знайшли його вже пораненим, коли поверталися до машини. відомо лише, що постріл зроблено із рушниці депутата харків'янина Дмитра Завального, про якого відомо, що він друг потерпілого й працює заступником директора одного із харківських заводів. Саме він й надав пораненому першу допомогу й евакуював його в ізюмську ліканю.

За фактом події порушено кримінальну справу, але вже зараз правоохоронці чомусь твердо переконані, що стався нещасний випадок. Те ж саме можна сказати про колег-депутатів Кушнарьова, які стверджують, що його було поранено внаслідок нещасного випадку. Хоча скільки було пострілів упевненості не має ніхто. Одні, стверджують що один. А нардеп Дмитро Шенцев, який був серед мисливців, що нібито бігли за вовком, вважає що у Кушнарьва влучили дві кулі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.