Уряд проФФесіоналів: кожен третій народився не в Україні

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 27.12.2012 18:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19391

Глава Кабміну Микола Азаров і п’ятеро українських міністрів народилися за кордоном. Зокрема, у Росії, Молдові та Казахстані.

Так у Росії народився глава українського уряду Микола Азаров, міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова та міністр оборони Павло Лебедєв. Міністр Кабінету Міністрів Олена Лукаш народилася в Молдові, а міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков – у Казахстані.

У новому Кабміні – п’ятеро вихідців із Донбасу. Зокрема, це: перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов, віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, міністр доходів і зборів Олександр Клименко та міністр соціальної політики Наталія Королевська.

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул і міністр фінансів Юрій Колобов народилися на Дніпропетровщині, а міністр юстиції Олександр Лавринович і міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк – на Житомирщині.

В уряді Азарова – двоє киян. Це – віце-прем’єр-міністр Костянтин Грищенко і міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

Решта міністрів – вихідці із Запорізької (міністр інфраструктури Володимир Козак), Кіровоградської (міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник), Полтавської (міністр закордонних справ Леонід Кожара) та Сумської (міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький) областей України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.