На «Нову пошту» наїхала «сім`я»?

Автор/джерело -  © ТВі



Дата публiкацiї - 27.12.2012 21:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19395

Найбільша в Україні приватна поштова компанія, ймовірно, потрапила у сферу інтересів Юри Єнакієвського, - у посилках «Нової пошти» шукають наркотики.

«Нова пошта» – найбільший в Україні оператор експрес-перевезень

У Луганську слідчі обласного відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС заблокували роботу кількох відділень найбільшого в Україні оператора експрес-перевезень "Нова пошта".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Дмитро Гнап, який спеціалізується на проведенні журналістських розслідувань.

"Власники "Нової Пошти", напевне, стають "обездоленими". Я оце й дивуюсь: компанія швидко розвивається, пропонує непоганий сервіс. Невже по неї не прийдуть? І от знайомі дружині повідомляють: учора в Одесі податкова зупинила роботу центрального офіса "Нової пошти". Сьогодні в Луганську ОБНОН шукає героїн у посилках – закрили кілька відділень", – написав Дмитро Гнап.

Він припустив, що до атаки на "Нову пошту" може бути причетний народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко або хтось з оточення президента.

"Судячи з географії "закошмарювання", Луганськ, Одеса – базові регіони Юрія Володимировича Єнакієвського. Але на його місці можуть бути й інші члени "сім’ї"", – вважає журналіст.

У коментарі ТВі Дмитро Гнап підтвердив факт блокування роботи "Нової пошти": "Не беруся стверджувати, що податківці і міліція не мають законних підстав для таких дій, однак в Україні це поширений метод тиску на бізнес. Саме перед Новим роком, коли ЗМІ йдуть у новорічні відпустки, такі речі можна провести максимально непомітно".

В одеському та луганському офісах "Нової пошти" на дзвінки ТВі не відповідають, працюють лише автовідповідачі. На сайті компанії жодних коментарів наразі нема.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.