Мажоритарники у фракції ПР мають свій інтерес, а не ідеологічні симпатії

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 30.12.2012 17:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19405

Народний депутат Юрій Шаповалов, обраний в мажоритарному окрузі № 146 (Кременчук, Полтавська область), не виключає, що може вийти з фракції Партії регіонів у 2013 році.

Про це він сказав під час прес-конференції у Кременчуці.
За словами Шаповалова, він готовий вийти з фракції Партії регіонів у тому разі, якщо зрозуміє, що не зміг за цей період допомогти Кременчуку.

«Протягом року вирішу, чи не помилився я, що увійшов до провладної більшості. Сьогодні це шлюб за розрахунком... Якщо за рік не допоможу Кременчуку, то вийду з більшості», - сказав Шаповалов.

При цьому він відзначив, що протягом року планує «завести у місто 15-20 млн грн держсубвенцій, зменшити суму відрахувань з Кременчука до держказни».

Також Шаповалов підкреслив, що залишається позапартійним депутатом.

«Я не вступив у лави Партії регіонів, а став членом їх фракції... Позафракційним депутатом я б не зміг реалізовувати свою програму», - пояснив Шаповалов.

Як повідомлялося раніше, представники партії влади й опозиціонери погоджуються з твердженням, що з наближенням дати виборів глави держави розстановка сил у Раді буде змінюватися на користь найбільш рейтингового кандидата в Президенти.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.