Тимошенко у лікарні обшукували кілька разів на день

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 9.01.2013 18:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19446

Адвокат заявляє, що палату Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» у Харкові, де перебуває екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, обшукували по кілька разів на день.

Про це адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк повідомив на брифінгу у Харкові.

“В її ситуації стало практикою по декілька обшуків і в палаті, і по декілька особистих обшуків її, - сказав Плахотнюк. - По 3-4 обшуки палати проводилися кожен день”.

Плахотнюк обурився такою ситуацією і звернув увагу на те, що Тимошенко перебуває не в тюрмі, а у медичному закладі. “Такого немає в жодній установі виконання покарань. У такій кількості не проводиться в жодній установі, а враховуючи, що це лікарня, а не установа, це взагалі нонсенс”, - наголосив адвокат.

Плахотнюк підкреслив, що Тимошенко намагалися оглянути перед зустріччю з ним, однак, вона не дала цього зробити. “Перед тим, як до мене йти, її намагалися обшукати. Вона не дала цього зробити. Сили не застосовували поки що”, - зазначив адвокат.

Він підкреслив, що з учорашнього дня, коли була оголошена акція непокори, Тимошенко не дала провести жодного особистого обшуку та жодного обшуку її палати. “Вже добу вона успішно бореться”, - підкреслив Плахотнюк.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.