У Ахметова вважають акцію протесту профспілок хуліганством

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 10.01.2013 15:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19461

Керівництво ВП «Шахта «Червоний партизан» вважає незаконне проникнення на підприємство представників так званої «Незалежної профспілки міста Свердловська» хуліганською витівкою.

Про це повідомив департамент зі зв’язків з громадськістю ДТЕК.

«Серед представників НПмС практично немає людей, які працюють на шахті, тому вони не можуть виступати від імені трудового колективу, але при цьому заважають нормальній роботі підприємства. Керівництво шахти звернулося із заявою до правоохоронних органів з метою оцінки незаконних дій НПмС і видворення їх із території шахти», - повідомив в.о. директора підприємства ВП «Шахта «Червоний партизан» Євген Кундрюков.

Представник шахти також запевнив, що інформація про нібито масові звільнення в «ДТЕК Свердловантрацит» є неправдивою. На підприємстві нині проходить процес об’єднання шахт у шахтоуправління, в результаті якого всі шахтарі залишаться працевлаштованими.

Як повідомлялося раніше, голова Свердловської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Рогочій заявляв: «Так звана НПмС ніколи не займалася профспілковою роботою як такою, а ці люди діють виключно з особистих корисливих мотивів. Їхня діяльність завжди носила провокаційний і політичний характер. Організація з сумнівною репутацією, чисельністю в декілька десятків осіб, не може представляти інтереси трудового колективу підприємства. Інтереси трудового колективу шахти «Червоний партизан», згідно із Колективним договором, діючим на підприємстві «ДТЕК Свердловантрацит», представляє виключно Профспілка працівників вугільної промисловості України».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.