Міліція розслідує обставини загибелі Кушнарьова. Названо версії

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 17.01.2007 16:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1947

Управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області розглядає три версії загибелі депутата Верховної Ради від фракції Партії регіонів Євгена Кушнарьова.

Про це сьогодні у Харкові заявив перший заступник начальника обласного управління МВС Валентин Фесюнин.

Зокрема, Фесюнин зазначив, що наслідок розслідує наступні версії - вбивство з необережності, нещасний випадок і навмисне вбивство.

За попередніми результатами розслідування, встановлено п’ятеро учасників події. Усі вони дали cвідчення.

Фесюнин також уточнив, що людина, що заподіяла поранення Кушнарьову з вогнепальної зброї, зараз знаходиться під підпискою про невиїзд. За його словами, постріл був зроблений з карабіна марки Benelli калібру 7,62 мм. Куля і гільза знайдені.

Тим часом, фракція Партії регіонів заявила, що буде активно брати участь в організації похорону народного депутата.

Як повідомила член фракції Анна Герман, поки ще невідома дата і час похорону.

За словами Герман, смерть Кушнарьова - "це величезна, непоправна втрата". При цьому вона зазначила, що Кушнарьов "образився б на нас, якби з його відходом наша політична сила стала слабкішою". "Тому ми повинні бути сильними", - сказала вона.

Євген Кушнарьов, народний депутат і один з лідерів Партії регіонів, помер сьогодні вдень у лікарні міста Ізюм Харківської області, куди він був доставлений вогнепальним проникаючим пораненням у печінку, яке він одержав під час полювання.

Свої співчуття родини депутата висловив Президент Віктор Ющенко і лідер БЮТ Юлія Тимошенко. А прем’єр-міністр України Віктор Янукович у зв’язку зі смертю Кушнарьова може перервати свій офіційний візит у Туреччину.

55-літній Євген Кушнарьов у нинішньому парламенті обіймав посаду голови Комітету з правової політики, а також заступника голови фракції Партії регіонів у парламенті.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.