З вiдкритим серцем та любов`ю

Автор/джерело -  © “Аратта”



Дата публiкацiї - 11.05.2006 21:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=195

“Шкода, що народилася я зарано — не буду тут займатися. Уже запiзно. А от сину пощастить. Прийде сюди, аби сказати: “Аратта” — це моє сьогоднiшнє щасливе життя”. Такі думки виникають під час відвідання Чернiгiвської обласної благодiйної органiзацiї “Аратта”.

Для мене “Аратта” — це...

• можливiсть пiзнати себе;
• я сам i мої друзi;
• моє щасливе сьогодення;
• мiй стартовий майданчик у майбутнє...

Так визначили своє ставлення до Чернiгiвської обласної благодiйної органiзацiї “Аратта” дiти, з якими вдалося поспiлкуватися пiд час дня вiдкритих дверей, на якому араттiвцi гостинно вiтали своїх партнерiв, однодумцiв, меценатiв, представникiв засобiв масової iнформацiї. А якщо висловитись точнiше — своїх друзiв.

Як розповіла директор “Аратти” Вiкторiя Фiлатова, саме завдяки пiдтримцi i дружнiм та теплим стосункам з усiма присутнiми тут “Араттi” вдалося вийти на такий високий рiвень дiяльностi: участь i реалiзацiя соцiальних програм, пiдтримка соцiально не захищеної дiтвори, багатодiтних сiмей, становлення центру волонтерiата, початок випуску резонансних iнформацiйних роздавальних матерiалiв, вихiд на мiжнародне спiвробiтництво.

Вiкторiя Олексiївна зазначила, що важко самим собi давати оцiнку, вiдповiдати на питання, як використовувались можливостi для розвитку благодiйної органiзацiї, наскiльки дiяльнiсть “Аратти” була продуктивною i результативною. Звичайно, питання непростi. Краще на них можуть вiдповiсти колеги, донори, партнери. “Єдине, про що чесно i впевнено можна сказати, — це те, що ми весь час думаємо, аналiзуємо, прислухаємось до вiдгукiв про нашу роботу, сприймаючи критику i поради. Постiйно намагаємося виконувати конкретну роботу, розширювати i кругозiр, i поiнформованiсть, i коло знайомств. У нас стало бiльше друзiв. Ми навчилися працювати разом з iншими недержавними органiзацiями та органами мiсцевого самоврядування”.

На днi вiдкритих дверей усi бажаючi могли докладно познайомитися з життям-буттям “Аратти”. Усi присутнi були враженi високим рiвнем роботи навчального центру органiзацiї, з яким ознайомила Галина Iллiвна Вiтер. Для найменших вiдвiдувачiв, а також юнакiв та дiвчат тут є чудово оснащений комп’ютерний клас, зала акторської майстерностi, дiють 18 рiзноманiтних гурткiв, у яких викладають високопрофесiйнi педагоги, якi не лише передають дiтям свої знання, а й формують у них волю, характер, потребу вчитися, самовдосконалюватися.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.