Терпець урвався? Мешканці Котовська судитимуться з мером

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 15.01.2013 19:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19516

Група жителів міста Котовськ (Одеська область) звернулася у Котовський міськрайонний суд з позовом про скасування надбавок меру міста Анатолієві Іванову та його заступникам.

“Довічний” мер Котовська Анатолій Іванов

Копії документів за позовною заявою розміщені на сайті Котовської міської громадської організації «Час змін».

На думку заявників, рішення про призначення надбавок у розмірі 90% від посадового окладу меру Котовська та його заступнику було прийнято незаконно, оскільки проект відповідного рішення був винесений на сесію Котовської міськради у день засідання, а не опублікований за 20 днів, як того вимагає закон .

Організація зазначає, що під час судового засідання представник Котовської міськради намагається переконати суд, що мешканців Котовська, які подали цей позов, не стосуються грошові надбавки, призначені меру та його заступникам.

У свою чергу позивачі доводять, що «ці гроші було віднято у інвалідів, ветеранів війни, пенсіонерів, лікарні, шкіл, дитсадків та інших соціально незахищених груп населення».

Сам Іванов на суд не з’являється.

Рішення про збільшення зарплати мера і чиновників удвічі за рахунок щомісячної надбавки в розмірі 90% від посадового окладу «за виконання особливо важливої ​​роботи» сесія міськради прийняла навесні 2012 року.

Анатолій Іванов безперервно обіймає посаду міського голови Котовська з 1988 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.