Луценка лікуватимуть у приватній клініці

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.01.2013 11:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19522

Київська медична клініка «Оберіг» готова прийняти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка для проведення рекомендованої медичної маніпуляції 21 січня.

Про це повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

Як поінформували в ДПтС, сьогодні, 16 січня, керівництвом Менської виправної колонії (№91) було ознайомлено Луценка (під підпис) в присутності його захисника Ірини Луценко з листом від Київської універсальної медичної клініки «Оберіг» про готовність цього закладу прийняти Луценка

21 січня. З боку пенітенціарної служби будуть вжиті відповідні заходи для етапування Луценка до медзакладу, запевнили в прес-службі.

Як повідомлялося раніше, прес-секретар «Народної самооборони» Лариса Сарган прогнозувала, що Луценка, скоріш за все, вже 17 січня перевезуть у приватну клініку в Києві, де прооперують.

«Ми передбачаємо, що 17 січня його вивезуть із колонії. Всі деталі щодо лікаря й операції нам досі невідомі. Післяопераційна реабілітація, за словами лікарів, повинна зайняти декілька тижнів, аби уникнути загрози внутрішньої кровотечі, - сказала вона. - Але це вже воля не наша, а тюремників, на жаль».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.