Влада готує провокації біля лікарні, де перебуває Тимошенко

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 17.01.2013 14:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19542

На територію харківської лікарні «Укрзалізниці», де перебуває Юлія Тимошенко, заїхав автобус з бійцями спецпідрозділу «Беркут».

Про це повідомив депутат фракції «Батьківщина» Арсен Аваков.

За його словами, регіонали підвезли до лікарні вже близько 200 осіб, і продовжують зганяти людей. Працівники ДАІ надають їм повну підтримку.

«Зараз з боку похоронного бюро збирається натовп людей «свідомих харків’ян», як вони себе називають. Вони організовано підвозяться автобусами під управлінням Державтоінспекції. Наш черговий пост з активістами та депутатами на місці», - написав Аваков на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією депутата, члени Партії регіонів мають намір провести під стінами лікарні мітинг.

Він наголосив, що факти звезення людей до лікарні «Укрзалізниці» та дії міліції, які регулюють цей процес, зафіксовані на відео.

Аваков також зазначив, що жінки-депутати «Батьківщини» Олександра Кужель, Людмила Денісова та Тетяна Слюз, які вчора приєдналися до акції громадянської непокори лідера опозиції, продовжують свій протест та наполягають на виконанні законних вимог лідера опозиції.

Пізніше стало відомо, що депутати фракції "Батьківщини" в Харківській облраді покинули сесію і також прибули до лікарні.

Як повідомлялося раніше, три народні депутати від «Батьківщини» – Олександра Кужель, Тетяна Слюз та Людмила Денисова – залишилися разом з Тимошенко в ЦКБ «Укрзалізниці» після завершення короткострокового побачення увечері 16 січня. Уночі одній з депутаток стало погано.

Тимошенко оголосила 8 січня в 15.30 акцію громадянської непокори. Зокрема, вона заявила, що більше не ввійде в свою тюремну палату, поки звідти не будуть прибрані відеокамери і караул, який там знаходиться постійно.

Опозиція обіцяє організувати акції протесту через невиконання вимог Тимошенко. А Державна пенітенціарна служба готує документи до суду у зв’язку з протестом депутатів від "Батьківщини".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.