Жінки-нардепи кажуть, що з ними поводилися, як з худобою

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.01.2013 11:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19551

Народні депутати фракції «Батьківщина» звертатимуться до прокуратури щодо злочинних дій тюремників, застосованих до Тетяни Слюз, Олександри Кужель та Людмили Денісової.

Як повідомила народний депутат Тетяна Слюз, «тюремники діяли агресивно по відношенню до жінок-депутатів, і зрозуміло, що акція була спланована ними завчасно», повідомляє прес-служба «Батьківщини».

«Наші особисті речі, які ми здавали перед побаченням з лідером опозиції Юлією Тимошенко, валялися на сходах. Валізи, телефони… А перед цим бритоголові тягнули нас босих та роздягнутих, як худобу. Шість осіб на кожну жінку. Викинули на сходи, а потім туди полетіло наше взуття», - повідомила вона.

За словами Слюз, на руках та ногах залишилися синці діаметром три сантиметри.

Вона повідомила, що наявність синців на руках зафіксована лікарями харківської лікарні «Укрзалізниці», а синці на ногах почали проявлятися лише зараз, тому народний депутат наполягатиме на проведенні судово-медичної експертизи. Їй також вже зроблено три кардіограми.

Керівництво ЦКЛ №5 «Укрзалізниці» не змогло пояснити, за чиїм наказом особисті речі народних депутатів і самі депутати опинилися на сходах лікарні, і визнало, що увесь час перебування із Юлією Тимошенко жінки поводили себе «коректно та тихо» і не заважали нормальній роботі медичного закладу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.