Українці не складатимуть повторний іспит у разі втрати водійського посвідчення

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 18.01.2013 11:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19553

З нового року українцям не потрібно буде заново складати іспити для відновлення втраченого водійського посвідчення.

Окрім цього, відміняється процедура оцінки вартості транспорту під час його реєстрації або перереєстрації, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Лекарь.

"Тепер не потрібно проводити оцінку вартості транспортних засобів під час їх реєстрації, як і не обов’язково пред’являти транспортний засіб при перереєстрації у зв’язку із зміною місця проживання власника або при відновленні втрачених чи зіпсованих документів", - зазначив Лекарь.

За його словами у цьому році українців чекає ряд нововведень, які мають максимально спростити життя як водіям, так і звичайним громадянам.

"Правоохоронці працюють над підвищенням якості послуг, які відтепер надаватимуться у режимі "єдиного вікна", - зазначив заступник міністра.

Окрім цього спростили і саму процедуру отримання послуг. Будь-який громадянин, незалежно від його місця проживання чи реєстрації його транспортного засобу, зможе отримати необхідні послуги в одному з 269 реєстраційно-екзаменаційних підрозділів Державтоінспекції України, які працюють за принципом "єдиного вікна".

"Крім того, МВС постійно працює над тим, щоб підвищити якість своїх послуг. У вигляді експерименту вже почали роботу "Сервісні центри надання послуг". Тепер на їх базі можна буде одночасно отримати послуги, які надаються декількома міліцейськими підрозділами: довідки, дозволи, тощо", – підкреслив Лекарь.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.