У влади від страху паралізувало розум, - заява Об’єднаної опозиції «Батьківщина»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.01.2013 21:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19561

Сьогодні Об’єднана опозиція, у відповідь на події навколо Юлії Тимошенко, виступила з різкою заявою.

Ми надаємо текст заяви без змін і коментарів:

«18 січня стало найганебнішим днем в історії української правоохоронної системи, коли влада продемонструвала повну, абсолютну зневагу до прав людини та норм закону.

Уранці за прямим наказом Януковича «Беркут» за підтримки бритоголових молодиків застосував фізичну силу до жінок-народних депутатів, які приєдналися до лідера опозиції Юлії Тимошенко в акції громадянської непокори та упродовж двох днів підтримували нашого лідера в лікарні. Був брутально порушений закон та права людини.

День продовжився черговим судовим фарсом у харківському суді.

А апогеєм ганьби надвечір стало озвучене Генпрокурором замовлення Януковича про намір засудити лідера опозиції Юлію Тимошенко до довічного ув’язнення.

Влада перейшла всі межі здорового глузду і досягла дна правового нігілізму та морального падіння. Розуміючи, що в брудних порожніх справах проти Юлії Тимошенко найближчим часом поставить крапку Європейський суд з прав людини, поплічники Януковича пішли на зухвалий і брехливий відчайдушний крок.

Їх страх паралізував їх розум. Вони вже не приховують, що хочуть пожиттєво тримати за ґратами не лише лідера опозиції, а й усю Україну. Бо вони планують пожиттєво грабувати нашу країну та знущатись над мільйонами українців. Але цього не буде!

Кримінальне угруповання, що засіло в президентських, урядових, прокурорських та інших державних кабінетах та веде країну до економічної катастрофи і міжнародної ізоляції, буде відсторонено від влади. Саме вони сядуть на лаву підсудних, саме їх буде судити незалежний український суд.

Демократична Україна на чолі з нашим лідером Юлією Тимошенко переможе цю аморальну зграю, і в цьому нас підтримає цивілізований світ.»


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.