ГПУ традиційно не вбачає політики у справі Тимошенко

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 22.01.2013 10:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19578

Перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін в ефірі каналу ICTV заявив, що у справі про вбивство Євгена Щербаня немає ніякої політики.

"Коли людина звинувачується у вбивстві, ухиленні від сплати податків, у розкраданні в особливо великих розмірах, в перевищенні влади, коли людині надсилається повідомлення про підозру в організації та фінансуванні вбивства, то про які політичні репресії може йтися?", - заявив Кузьмін в ефірі програми Свобода слова на телеканалі ICTV.

При цьому він не розуміє, чому в підозрі Тимошенко в організації вбивства народного депутата Євгена Щербаня вбачають політичне підґрунтя. "Сьогодні ... коли засуджена Тимошенко отримала повідомлення про підозру у вбивстві, - раптом така істерика. Я б не став, шановні друзі, політизувати це", - заявив він.

Як повідомлялося раніше, Генеральна прокуратура України завершила розслідування кримінальної справи щодо вбивства народного депутата Євгена Щербаня в 1996 році. Екс-прем’єра Юлію Тимошенко підозрюють в замовлені його вбивства.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.