Янукович зізнався, що в нього трапляються помилки. Не тільки граматичні

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 18.01.2007 18:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1959

Закон про Кабінет міністрів буде повністю погоджений із нормами Конституції.

Про це сьогодні заявив журналістам прем'єр-міністр Віктор Янукович після завершення засідання Ради національної безпеки в Секретаріаті президента.

"Не хвилюйтесь, все буде гаразд, - сказав він у відповідь на запитання журналістів про те, чи буде закон про Кабмін повторно ветований Президентом. - Подивимось, не будемо заглядати наперед". "Буде закон такий, який обов'язково буде нормалізований з Конституцією", - зазначив він. У питанні цього закону мова йде "не про домовленості, а про відповідальність", додав глава уряду.

Прем'єр також зазначив, що він і Президент України роблять спільну справу, а те, що уряд критикують, вже є традицією. "Можливо, вона колись буде порушена, але ви добре знаєте, що при такому великому об'ємі роботи, яку виконує Кабмін, трапляються і помилки… не все одразу".

Він також зазначив, що в ході зустрічі з Президентом обговорювалося багато питань, не уточнюючи, втім, про які саме питання йдеться.

В.Янукович також наголосив, що Президент "буде главою держави". "Ми будемо спільно вирішувати питання", - зазначив він.

Від “Аратти”: Журналістський колектив порталу відповідально заявляє: а ми й не хвилюємося, пане прем'єре-міністре.

У нас підстав для хвилювання просто немає. Бо ми, наприклад, не обіцяли виборцям, вибачте, читачам, “зростання добробуту кожного вже сьогодні”. Можемо Вас запевнити, що й до підвищення цін на комунальні послуги, енергоносії товари і послуги першочергової необхідності ми, журналісти, не маємо жодного відношення.

Проте, ми, як і сотні тисячі наших колег, маємо пряме відношення до Майдану. Пам'ятаєте, був такий у Києві? Ще Ваша дружина про нього у Донецьку із трибуни на центральній площі розповідала екзотичі історії, на кшталт “наколотих помаранчів” та “американських валянок”. І ми маємо також пряме відношення до опозиції такому явищу, яке в народі називають “кучмізм” - продукт загнивання комунізму. Ганебному явищу. І заглядаючи наперед, можемо запевнити, що зробимо все, аби ніхто, включаючи проффесіоналів, не зміг повернути все на круги своя. Бо вдруге історія повторюється виключно у вигляді фарсу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.