Мораль і українська політика - не сумісні

Автор/джерело -  © Медіапорт



Дата публiкацiї - 19.01.2007 16:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1965

Поховання Євгена Кушнарьова у Харкові не обійшлося без провокацій. Міська організація НСНУ звернулася у правоохоронні органи міста.

Провокацією назвали представники Харківської міської організації НСНУ появу вчора ввечорі на вулицях міста автомобілів із сиволікою партії. Із встановлених на них мегафонів звучали “неетичні” вислови на адресу покійного.

Ярослав Ющенко, глава Харківської організації НСНУ: “Партія “Наша Україна” ніякого відношення до цього не має. Ми взагалі вважаємо такі дії просто нелюдськими: коли навіть на смерті людини намагаються й тут отримати ще додатковий піар, вижати по максимуму”.

За словами партійного лідера, міська організація звернулася у правоохоронні органи, щоб було надано правову оцінку діям провокаторів.

Від “Аратти”: ми, як і всі адекватні громадяни вважаємо, що все, навіть політична боротьба, повинно мати межу. Історія свідчить, що “боротися із класовими ворогами” у будь-який спосіб проповідували виключно більшовики. Як казав їхній вождь та вчитель Ленін, “на ворогів революції та трудового народу не може поширюватися жоден закон”. Отже, й провокаторів, напевно, треба шукати у лавах тих, хто поділяє більшовицьку ідеологію й методи “класової боротьби”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.