Хроніки “покращення”. Міліціонери вже майже з народом - їм теж затримують зарплату

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 29.01.2013 13:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19654

Кримські міліціонери із затримкою почали отримувати зарплату за січень. При цьому на руки отримують в середньому суму, урізану на 40 відсотків.

Про це «Крим.Коментарі» повідомили відразу кілька джерел у правоохоронних органах
.
«Молодший офіцерський склад отримує 700-800 гривень. У Криму вже кілька випадків, коли міліціонери, отримавши зарплату, вирішили на знак протесту не виходити на роботу. Деякі кидають ксиви на стіл керівництва», - повідомило «Крим.Коментарі» джерело в Центральному райвідділі міліції Сімферополя.

У районах ситуація ще більш плачевна - люди досі не отримали зарплату. «Зазвичай 25 число - крайній термін. Сьогодні 29, грошей немає! Причому ходять розмови, що на руки даватимуть від 800 молодшому складу і до 1800 - старшому. Ось який у людей настрій? Свята закінчилися», - розповіло джерело в Сакському райвідділі міліції.

Офіційно в кримському главку міліції запевняють, що приводів для паніки немає.

«У грудні співробітники отримали більшу зарплату - дали і звичайну премію, і міністерську. А в січні сума вийшла меншою, оскільки змінився механізм нарахування зарплати. Не йдеться про урізання, жоден співробітник ні копійки грошового утримання не втратить. Просто премію за січень співробітники отримають на місяць пізніше - в лютому», - повідомили в секторі зі зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Криму.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.