Формування Поповим “ручної” громадської ради закінчилося бійкою

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 29.01.2013 15:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19655

Сьогодні, 29 січня, під час формування громадської ради при Київській міській державній адміністрації між представниками громадських організацій виникла бійка, в ході якої застосували димову шашку.

"Усе відбувається на сьомому поверсі Головпоштамту. У бійці брали участь близько 40 осіб. Під час бійки розбили дві шибки, які полетіли на вулицю Хрещатик", - повідомив представник Всеукраїнської громадської організації Сила Країни Андрій Ткаченко.

Він заявив, що в залі було зареєстровано 442 делегати від різних громадських організацій. Після початку засідання близько 200 організацій об’єдналися в більшість і обрали свого голову. Він наголосив, що проти цього почали виступати інші організації, які заявили, що більшість сформована Партією регіонів.

Ткаченко також заявив, що в будівлю Головпоштамту прибули близько 40 бійців спецпідрозділу Беркут.

Крім того, партія Свобода заявила, що невідомі повідомили про замінування будівлі. Через деякий час столична міліція підтвердила цю інформацію.

За словами представника столичної міліції Ігоря Михалка, зараз в будівлі Головпоштамту перебувають не лише правоохоронці, але й співробітники вибухотехнічної служби і швидкої допомоги.

"Звідти надходять постійно якісь повідомлення. Зараз є повідомлення про замінування будівлі. І на місце виїхали вибухотехніки та слідчо-оперативна група. Перевіряється також інформація про побиття депутата. Відомо також, що до будівлі прибули пожежники, оскільки було повідомлення про пожежу, і хтось скористався вогнегасником", - заявив він.

ВО Свобода заявила про побиття невідомими депутата Верховної Ради від їхньої фракції Едуарда Леонова. Інцидент стався під час створення громадської ради при Київській міській державній адміністрації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.