Луценко вже у колонії. Його й надалі лікуватиме концтабірна медицина

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 30.01.2013 11:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19662

Луценка вивезено до колонії, де він продовжить лікування за наданими медиками рекомендаціями - пенітенціарна служба.

У Державній пенітенціарній службі України підтверджують інформацію про вивезення сьогодні вранці екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка зі столичної лікарні до колонії.

Речник голови ДПтС Ігор Андрушко сказав УНІАН: “Підтверджую інформацію. Луценка дійсно сьогодні було вивезено назад у виправний заклад, тобто до Менської колонії. Як сказали лікарі, він пройшов усі маніпуляції. Лікарями були надані рекомендації для подальшої реабілітації під наглядом медперсоналу колонії”.

Як повідомлялося раніше, сьогодні о 7-й ранку, без жодного попередження родичів, Луценка "завантажили" у авто і у супроводі посиленого конвою перевезли за місцем відбування покарання.

За словами Ірини Луценко, її чоловікові не надали можливості пройти повноцінний курс післяопераційної реабілітації. Окрім того, вона повідомила, що у Юрія Луценка виявлено три відкриті виразки шлунку і що йому, можливо, буде потрібне друге хірургічне втручання.

Нагадаємо, що донедавна лікарі табору та "авторитетні" представники МОЗ публічно заявляли, що Луценко отримує за місцем покарання адекватне лікування і практично здоровий й може навіть працювати у майстернях.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.