Влада перелякалася зборів нардепів опозиції?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.01.2013 10:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19673

Збори депутатів від опозиції намагалися зірвати невідомі особі, які вночі обдзвонили депутатів з повідомленням про те, що захід нібито відміняється.

Про це повідомляє прес-служба «Батьківщини».

Зокрема, як повідомила член фракції «Батьківщина» Людмила Денісова, о пів на першу ночі до неї подзвонили з номера керівника секретаріату фракції та чоловічим голосом повідомили про те, що на 9-ту годину ранку збори народних депутатів відміняються, а про подальший план дій депутатів обіцяли поінформувати додатково об 11-ій годині.

При цьому, як повідомляють депутати з фракції «УДАР», аналогічний обдзвін було здійснено з телефону працівників секретаріату їхньої фракції.

Такі дзвінки надійшли майже до половини депутатів фракції.

А деякі отримали смс-повідомлення такого ж змісту з невідомого номера російською мовою.

Незважаючи на подібне телефонне хуліганство, народні депутати від опозиції збираються у сесійній залі.

Як повідомлялося раніше, сьогодні на зборах народних депутатів фракцій «Батьківщини», «Свободи» і «УДАРу» буде вирішуватися питання подальших дій щодо відставки Володимира Рибака через відмову скликати позачергову сесію парламенту.

Нагадаємо, Рибак відмовився визнавати близько 20 підписів нардепів, вважаючи їх підробленими. Опозиція стверджує, що відділ кадрів парламенту визнав дійсними 151 підпис. Для скликання позачергової сесії потрібно 150 підписів народних депутатів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.