Відомство Азарова офіційно заявило, що не бореться з МЗС України

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.01.2007 18:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1968

Мінфін заперчує, що не здійснює фінансування МЗС. У всьому, виявляється, винен головбух закордонного відомства. Отакої!

Сьогодні прес-служба Кабміну поширила офіційну заяву Мінфіну такого змісту:

Заява Міністерства фінансів України з приводу фінансування Міністерства закордонних справ.

Міністерство фінансів відкрило бюджетне фінансування Міністерству закордонних справ відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2007 рік», але у зв’язку з тим, що Міністерство закордонних справ не надало до Державного казначейства належним чином оформлених зразків підписів розпорядників бюджетних коштів, оплата рахунків не здійснюється.

Як повідомлялося раніше, профспілка МЗС подала до суду на Держказначейство позов про відшкодування працівникам не виплачених зарплат.

За повідомленнями прес-служби МЗС фінансування державного відомства не здійснюється з 1 січня цього року.

Від “Аратти”: Виявляється, все як в українському прислів'ї: хто всрався - невістка. І Мінфін, й Держказначейство ні до чого, і навіть ворог №1 Януковича і правлячої коаліції - Тарасюк не має жодного відношення до інцинденту. А винен у всьому підступний головний бухгалтер, який подав до Мінфіну не належним чином оформлені зразки підписів.

Ми, чесно кажучи, вражені цинічною фантазією чиновників Мінфіну, які робили подібну заяву. Правда, нам не зовсім зрозуміло, на яких дурнів вона розрахована? Високопосадових чи пересічних? Бо ж людина із адекватною психікою (а такими ми вважаємо переважну більшість українців і нашу шановну аудиторію) одразу ж починає шукати у заяві місце, де вказано прізвища працівників Мінфіну, яких звільнено за посадову некомпетентність. Засть. Таких немає. Напевно тому, що там керує САМ Азаров.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.