Тайванська фірма показала перший в світі прозорий смартфон

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 1.02.2013 11:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19688

Тайванська компанія Polytron презентувала перший повністю прозорий смартфон, однак не уточнила його виробничих перспектив.

Прозорий девайс в основному складається зі скла з широким використанням прозорих і гнучких електронних компонентів і обладнаний сенсорним інтерфейсом.

У корпусі гаджета можна побачити кілька непрозорих елементів: монтажна плата, слоти для сім-карти, карти пам’яті та фотокамера.

Polytron не опублікувала жодних даних про технічні характеристики цього прозорого смартфона, встановленої в ньому операційної системи, властивості мікросхем, параметри використаної фотокамери і навіть назви гаджета.

За даними TomsHardware, прозорий девайс від Polytron буде презентований на виставці Mobile World Congress (MWC) 2013 у Барселоні. На презентації пристрою компанія не сказала, чи варто чекати випуску в серію саме такого прототипу.

Тим не менше, заступник директора Polytron Серена Чен дала зрозуміти, що прозорі гаджети, створені за участю її компанії, найімовірніше будуть доступні на ринку вже в цьому році.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.