Кияни придумали, як платити за квартиру менше

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 19.01.2007 19:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1969

Більшість жителів столиці продовжують платити за комунальні послуги за старими тарифами.

"Одержавши платіжку, я коректором закреслила суму, відксерила, поставила свої цифри і заплатила набагато менше", - розповіла киянка в інтерв’ю НТН.

У банку, який приймає комунальні платежі запевняють, що коректор можна і не використовувати. Досить взяти чисту банківську квитанцію і, вписавши туди рахунок комунального підприємства, поставити старі цифри.

"Багато хто платять за гарячу, холодну воду, у кого є лічильники, за старими тарифами. І за електроенергію. Багато хто платить тільки за електроенергію", - повідомила Тамара Мазур, завідувач відділення банку.

Тим часом, Анатолій Голубченко, перший заступник міського голова Києва запевняє, що сплата за комунальні послуги подвоюється щодоби.

"За листопад у грудні було проплачено 22 мільйона, на сьогодні 26. Нараховано за листопад 62 мільйони, за грудень - 163. Якщо в понеділок кияни внесли на рахунки 200 тисяч, то вже зараз - більше 4 з половиною мільйонів", - зазначає він.

Напередодні міський глава Києва Леонід Черновецький пообіцяв поступово знижувати тарифи.

"Ми щомісяця будемо знижувати тарифи за всіма видами платежів для киян середнього класу і для людей, які живуть на пенсії і субсидії." - заявив мер.

КМДА з грудня 2006 року підвищила тарифи на ЖКП в 3,4 рази. Пізніше для мешканців старих будинків тарифи були знижено на 32,6-39,3%, а для мешканців інших будинків - на 11%.

Від “Аратти”: Зі свого боку можемо надати маленьку (хоч і не зовсім оригінальну) пораду тим киянам, які мають сканер і принтер, - відсканувати квитанцію за комунальні послуги, за допомогою Photoshop вписати попередні тарифи (використовуючи шрифт Tahoma) і - роздрукувати


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.