Каськів вважає, що безробітного лижного інструктора йому підсунув “Газпром”

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 5.02.2013 12:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19714

Голова Державного агентства з інвестицій і управління національними проектами Владислав Каськів вважає, що “Газпром” замішаний у просуванні скандалу в проекті з LNG-терміналом.

"До репутаційних наслідків призвела цілеспрямована інформаційна провокація недруга цього проекту - "Газпрому". ЗМІ, очевидно, простимульовані і працюють в інтересах газового монополіста, продовжують активно називати Джорді Сарда Бонвехі лижним інструктором, хоча ця інформація не відповідає дійсності", - прокоментував для "КоммерсантЪ-Украина" репутаційні проблеми України Каськів.

Як повідомлялося раніше, за грандіозний газовий скандал Каськів отримав банальну догану.

Скандал з газовим терміналом стався після того, як 26 листопада голова Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів повідомив про те, що була досягнута угода між держпідприємством "LNG-термінал" та іспанською Enagas SA, дочірньою компанією Gas Natural Fenosa, про створення консорціуму з будівництва газового терміналу.

Проте пізніше Gas Natural Fenosa повідомила ЗМІ, що "не підписувала жодних договорів з інвестицій в LNG-проект в Україні, а також не очолює ніяких консорціумів щодо розвитку терміналу". Крім того, чоловік, який підписував угоду нібито від іспанської сторони, Джорді Сарда Бонвеі, не має стосунку до компанії.

Як пояснив куратор Національного проекту LNG-термінал Віталій Дем’янюк, Джорді Сарда Бонвеі є професійним комерційним представником, працює в інтересах багатьох іспанських компаній. ЗМІ ж згодом з’ясували, що Бонвехі є звичайним лижним інструктором.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.