Опозиціонери ночуватимуть у парламенті?

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 5.02.2013 18:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19723

У сесійній залі парламенту досі перебуває близько 80 опозиційних депутатів.

У залі відсутні депутати із фракцій Партії регіонів та КПУ.

У даний час декілька депутатів сидять за столом президії та в урядовій ложі, решта перебувають на своїх робочих місцях і спілкуються між собою або щось читають.

У заді виключене центральне освітлення - поки горять тільки бокові світильники.

Як повідомлялося раніше, сьогодні мало відбутися відкриття другої сесії ВР сьомого скликання. В той же час представники трьох опозиційних фракцій ще вчора попередили, що робота ВР не розпочнеться, якщо не буде ухвалено закон про персональне голосування депутатів.

Сьогодні, 5 лютого, народні депутати від «Батьківщини», «УДАРу» та «Свободи» з самого ранку заблокували трибуну та президію Верховної Ради України. Сесія парламенту так і не розпочалась. Лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк заявив, що депутати з опозиційних фракцій перебуватимуть у сесійній залі парламенту сьогодні до 18.00, а завтра вже з 9-ї ранку знову блокуватимуть трибуну і президію.

Своєю чергою заступник лідера фракції «УДАР» Віталій Ковальчук повідомив, що депутати від «УДАРу» планують ночувати в сесійній залі, щоб не дати можливість депутатам від Партії регіонів розблокувати роботу Верховної Ради.

Ковальчук також додав, що завтра о 10.00 розпочнеться нарада лідерів фракцій у керівництва парламенту щодо відновлення роботи ВР.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.