Міліція традиційно “помилилася” дверима, щоб обшукати приймальню Авакова і офіс “Батьківщини”

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 12.02.2013 17:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19798

У приміщенні приймальні народного депутата Арсена Авакова в Харкові слідчі дії не проводяться.

Про це заявили в головному управління МВС в Харківській області.

У міліції пояснили, що слідчі дії в одному з приміщень по вулиці Отакара Яроша в Харкові проводяться на виконання рішення Київського районного суду міста Харкова в рамках кримінального провадження, відкритого стосовно посадових осіб одного з приватних банків міста

"Безпосередньо в громадській приймальні одного з народних депутатів, яка знаходиться в одному приміщенні з об’єктом кримінальної справи, жодних слідчих дій не відбувається", - повідомили в міліції.

У МВС також наголосили, що працівники міліції діють виключно в рамках закону.

Як повідомлялося раніше, Володимир Яворівський повідомив, що 4-5 працівників міліції проводили обшук у приймальні Авакова. "А також зайшли до кабінету адвоката Авакова, що вони не можуть робити згідно з новим Кримінально-процесуальним кодексом. Вони нам розповідають, що прийшли не до Авакова, а просто по сусідству є фірма, до якої він має певне відношення. Вони звичайно не очікували, що прийдуть депутати", – зазначив Яворівський.

Пізніше стало відомо, що міліція також розпочала обшук у харківському офісі "Батьківщини" за тим же рішенням суду, яке пред’являли під час обшуку в приймальні Авакова.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.