У Печерському суді проти нардепів застосували спецназ

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 13.02.2013 18:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19814

Кілька десятків бійців спецпідрозділу “Беркут” зайшли до Апеляційного суду столиці, де мав відбутися допит свідка у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня.

Близько двадцяти працівники спецпідрозділу “Беркут” увірвалися до зали судового засідання Апеляційного суду, де проходять слідчі дії у справі про вбивство депутата Євгена Щербаня, із застосуванням сили, ламаючи меблі, почали витягувати народних депутатів із зали суду.

Як передає кореспондент УНІАН, зокрема витягли та почали штовхати до виходу з суду депутатів Романа Забзалюка та Андрія Сенченка.

Також під час бійки штовхали і присутніх в залі журналістів.

При цьому народний депутат Людмила Денисова закликала “беркутівців” припинити бити народних депутатів. Звертаючись до працівників «Беркуту», які виштовхували народних депутатів, вона закликала: “Схаменіться, що ви робити, це ж громадяни України, а ви повдягали шоломи і кілька - на одного. Хіба ви чоловіки? Схаменіться!”

Як повідомлялося раніше, суддя Оксана Царевич зобов’язала народних депутатів залишити залу суду, де проходять слідчі дії в рамках розслідування справи про вбивство депутата Щербаня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.