Путін розповів чекістам, що вже бачить як навколо Кремля інтегрується постсовок

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 14.02.2013 16:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19823

Жодними окриками й обсмикуваннями інтеграція на пострадянському просторі зупинена не буде, заявив Президент Росії Владімір Путін.

Про це він сказав на розширеному засіданні колегії ФСБ, повідомляє Газета.ru.

"Ми чули низку нещодавніх нервозних, відверто роздратованих висловлювань щодо інтеграційних процесів на пострадянському просторі. Віднесемо їх на рахунок емоційної риторики цих політиків", - сказав Путін.

"Тісна інтеграція – це об’єктивний загальносвітовий процес, і ніякими окриками й обсмикуваннями він не буде зупинений, у тому числі на нашій території зупинено бути не може", - запевнив він.

При цьому президент РФ зазначив, що Росія може стикнутися зі спробами загальмувати інтеграційну роботу.

Путін також зазначив, що будь-які втручання у внутрішні справи Росії неприпустимі, повідомляє РІА "Новости".

"Будь-яке пряме чи непряме втручання в наші внутрішні справи, будь-які форми тиску на Росію, на наших союзників і партнерів неприпустимі", - заявив він.

Президент РФ також зазначив, що люди усе активніше використовують організації й об’єднання, виступають із ініціативами, ширше користуються правами зі створення політичних партій – і ці процеси будуть підтримані державою.

"Але ні в кого немає монополії на право говорити від усього російського суспільства, тим більше у структур, керованих і фінансованих з-за кордону", - заявив Путін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.