Кличко обіцяє й далі блокувати парламент

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.02.2013 16:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19836

Керівництво парламенту і фракцій Партії регіонів та комуністів роблять все, аби не домовлятися щодо ключової вимоги опозиції - забезпечення персонального голосування.

Про це заявив журналістам у Верховній Раді лідер "УДАРу" Віталій Кличко, повідомила прес-служба партії.

"Нам сьогодні запропонували підписати меморандум, ухвалити розклад роботи парламенту на наступний тиждень, розглянути питання переходу депутатів з одних комітетів в інші. Тобто, все, що завгодно, аби тільки не розглядати і не домовлятися щодо головного питання - особистого голосування депутатів", - підкреслив Кличко.

Він вважає, що потрібні чіткі задекларовані правила, яких усі дотримуватимуться.

"Навіщо підписувати якісь меморандуми і зобов’язання? Нас вже запевняли, що голосування будуть чесними. І що ми побачили під час роботи першої сесії парламенту? Тому ми сьогодні не віримо словам і папірцям, бо не хочемо наступати на ті самі граблі. Потрібні чіткі задекларовані правила, яких усі дотримуватимуться. Потрібно забезпечити персональне голосування кожного депутата. Це питання для нас принципове. Ми вже стільки днів вистояли в сесійній залі і залишаємося блокувати президію далі. Поки не буде вирішена головна проблема парламентаризму в Україні - забезпечення персонального голосування і відповідальності кожного депутата за те, що він робить у Верховній Раді", - наголосив Кличко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.