Хворого Луценка залишили за ґратами

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 18.02.2013 18:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19854

Апеляційний суд Чернігівської області не звільнив від відбування покарання екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка за станом здоров’я.

Таке рішення суд ухвалив сьогодні, відмовивши таким чином захист екс-глави МВС у задоволенні скарги на рішення Менського районного суду Чернігівської області, який відмовився звільняти Луценка від відбування покарання в колонії за станом здоров’я.

«Всі аргументи захисту безпідставні, суд бере до уваги відмову «Луценка від лікування у Бучанській в’язниці». Колегія не знайшла підстав, сидіти далі! Апеляцію залишити без задоволення», – повідомила керівник прес-служби партії «Народна самооборона» на своїй сторінці в мережі Facebook.

Наприкінці січня екс-міністрові зробили операцію з видалення поліпа в кишечнику в київській приватній клініці. Після операції Луценка повернули до Менської виправної колонії. Як стверджує адвокат екс-глави МВС Олексій Баганець, у його підзахисного встановлено ще низку захворювань: цироз печінки, гепатит, портальну гіпертензію та інші, які потрапляють під перелік діагнозів, за наявності яких людина не може відбувати покарання в умовах позбавлення волі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.