Тягнибок повідомив, що регіонали відмовилися від домовленостей, які вже були досянуті

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 20.02.2013 14:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19878

Лідер фракції ВО Свобода Олег Тягнибок заявив, що представники Партії регіонів відмовилися від усіх домовленостей щодо роботи Верховної Ради, яких учора, 19 лютого, вдалося досягти.

"Усі домовленості, досягнуті станом на середу, були підтверджені Партією регіонів ще вчора ввечері. Проте вже сьогодні вранці в Партії регіонів заявили, що не згодні з жодною домовленістю. Із цією бандитською партією влади абсурдно вести переговори", - заявив він.

Також опозиціонер наголосив, що представники влади лякають опозицію перевиборами в разі, якщо вони не знайдуть спільну мову.

"Вони нас лякають перевиборами. Якщо перевибори, значить перевибори! Наша позиція принципова. Повинна бути забезпечена персональна система голосування. Нічого іншого. Якщо вони собі думають, що ми відмовимося від цього принципу, якщо вони думають, що зможуть нас шантажувати тим, що є час блокувати до 5 березня, то ми відповідаємо їм: це не вийде!" - зауважив політик.

Як повідомлялося раніше, народні депутати від Партії регіонів і Компартії залишили залу засідань Верховної Ради, тоді як опозиція продовжує блокувати роботу парламенту.

Нагадаємо, голова парламентської фракції ПР Олександр Єфремов відкинув силове розблокування роботи парламенту. Він також повідомив, що лідерам фракцій вдалося наблизитися до компромісу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.