Опозиція заявляє, що готується до дострокових виборів парламенту

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.02.2013 15:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19897

Лідер ВО «Свобода» народний депутат Олег Тягнибок повідомив, що сьогодні підписав необхідні партійні розпорядження про розгортання виборчих штабів у регіонах.

Про це він сказав на брифінгу опозиційних фракцій у парламенті.

За його словами маневрування фракцій ПР і КПУ зводиться до того, аби уникнути у будь-який спосіб персонального голосування.

Тягнибок зазначив, що «Свобода», як і всі опозиційні фракції не поступляться принципом, який полягає у безумовному виконанні всіма депутатами Конституції.

Лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк також повідомив, що Об’єднана опозиція готова до вибрів. «Ми штаби й не розпускали.» - сказав Яценюк.

Він повідомив, що вчора була досягнуто домовленостей і навіть підписані документи про розблокування парламенту, однак після втручання Клюєва, регіонали змінили свою позицію. Яценюк сказав, що Клюєв переконав Януковича в тому, що треба дестабілізувати ситуацію в парламенті. Він пояснив це тим, що всередині ПР йде боротьба за вплив на фінансові ресурси.

Яценюк наголосив, що на дострокових виборах, якщо такі будуть, три опозиційні парламентські сили будуть йти разом.

Лідер УДАРу Віталій Кличко більше покладає надію на те, що врешті вдасться домовитися і розблокувати парламент. Однак він наголосив, що єдиною принциповою умовою є персональне голосування у будь-який спосіб.

Він ухилився від прямої відповіді на питання щодо дострокових виборів, зазначивши, що підтримка УДАРу зростає і відповідно на виборах партія покаже кращий результат.
”»


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.