У МОЗ вирішили, що Тимошенко раптово одужала

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 22.02.2013 15:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19909

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко не потребує подальшого лікування та реабілітаційних заходів у стаціонарі.

Про це йдеться у заключенні Міністерства охорони здоров’я, повідомляє прес-служба відмоства.

Комісія МОЗ констатувала, що "за період понад дев’ятимісячного перебування у лікарні Тимошенко отримала значну кількість фізіотерапевтичних процедур".

Окрім того, у повідомленні зазначається, що надані німецькими лікарями рекомендації щодо обсягів та термінів реабілітації були виконані у повному обсязі.

"На думку членів комісії, значна кількість фізіотерапевтичних процедур, яку вже отримала Тимошенко, не відповідає жодній практиці та стандартам, при тому, що наслідки такої кількості зазначених процедур можуть мати і зворотній ефект", – сказано у повідомленні.

"Крім того, відповідно до Міжнародних рекомендацій та національних протоколів надання медичної допомоги, всі можливі терміни проведення реабілітаційних заходів вже давно вичерпані", – додали в МОЗ.

Враховуючі це, "а також позитивні досягнення реабілітаційного курсу, які неодноразово були визначені і українськими, і німецькими лікарями", комісія МОЗ дійшла висновку про те, що "Тимошенко не потребує подальшого лікування та реабілітаційних заходів у стаціонарі".

Як відомо, Юлія Тимошенко перебуває в ЦКЛ Укрзалізниці в Харкові від травня 2012 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.