Чиновники відрапортували про покращення для окремо взятої пенсіонерки

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 25.02.2013 09:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19917

Проблему Людмили Стригун - жительки Білоцерківського району Київської області, яка звернулася до Президента України в прямому ефірі в рамках телевізійного проекту «Діалог з країною», вже вирішено.

Про це повідомила прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

Зокрема, йшлося про встановлення жінці стаціонарного телефону. За словами губернатора Київщини Анатолія Присяжнюка, «робочою групою облдержадміністрації було вивчено звернення заявниці та вжито заходів щодо задоволення заяви. Впродовж доби ремонтною бригадою «Укртелекому», за підтримки та сприяння управління ЖКГ КОДА, було підключено будинок Людмили Стригун до стаціонарної телефонної мережі», - наголосив керівник області.

«Дуже прикро, що таке просте питання не вирішувалося через черствість та байдужість окремих чиновників. Я особисто щомісяця спілкуюся з мешканцями області через прямий телефонний зв’язок. Зателефонувати може будь-хто з людей, і жодне звернення, яке надходить, не залишається без розгляду», - побідкався чиновник.

Присяжнюк повідомив, що найближчим часом проведе колегію, на якій «буде проаналізовано результати звернень громадян і дана оцінка роботі кожного чиновника».

«Скажу відверто, якщо виявляться факти неналежного реагування на звернення громадян, таких горе-чиновників буде притягнуто до відповідальності. Люди не повинні страждати через бездіяльність представників влади», - наголосив губернатор Київщини.

Водночас він заявив про готовність поспілкуватися з кожним у соціальній мережі на сторінці Facebook, а також про те, що люди можуть повідомляти про свої та проблеми громади на «гарячу» лінію облдержадміністрації.

Від «Аратти»: якщо все так просто, то виникає питання: невже Президет вже керує навіть встановленням телефонів у громадян? І чому губернатор, прес-служба якого пафосно рапортує про виконання доручення гаранта, не подав у відставку? Адже, цей, відверто кажучи, факт дикунського ставлення до громадян наочно, не тільки на всю країну, а й на весь світ продемонстрував фактичну неспроможність влади виконувати свої функції.

Чи в Україні ще є Генпрокуратура? Адже, нагадаємо, пенсіонерка публічно заявила, що роками і абсолютно безкарно не виконувалися рішення судів, які набули чинності. Спеціально для пана генпрокурора нагадаємо, що невиконання рішення суду, згідно чинного законодавства є кримінальним злочином. Але чомусь місцевий прокурор, очевидно, так не вважає.

А скільки ще громадян в Україні не в стані роками вирішити «копійчані» проблеми, яких не повинно виникати в принципі, якщо влада функціонує? Невже кожному з них треба через це звертатися особисто до Президента, чим робити з нічого проблему загальнодержавного значення?

Невже Президент, після шоу «спілкування з народом» не зрозумів, що він керує не владою, а віртуальною ілюзією, створеною для нього ватагою нікчемних чиновників?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.