У центрі столиці тисячі прихильників опозиції протестують проти політичних репресій

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 25.02.2013 11:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19921

У центрі Києві близько п’яти тисяч прихильників опозиційних політичних сил частково перекрили рух по вулиці Грушевського, рухаючись маршем на підтримку європейської інтеграції України та проти політики Президента Віктора Януковича.

Як повідомляється, колона почала рух до Європейської площі. Попереду колони опозиційні лідери тримають у руках плакат із написом "Кияни - проти політічніх репресій!".

Зокрема, плакат тримають депутати Верховної Ради від фракції ВО Батьківщина Микола Томенко, Юрій Одарченко, В’ячеслав Кириленко. Вони скандують: "Юлі - волю!", "Банду - геть!". Учасники маршу тримають у руках прапори партій Батьківщина, ВО Свобода, Європейської партії.

Заплановано, що колона, пройшовши вулицю Грушевського, поверне на вулицю Шовковичну, далі на Інститутську і після цього - на Майдан Незалежності.

Крім того, за підсумками даної акції передбачається прийняти резолюцію на підтримку євроінтеграції для того, щоб передати її до Брюсселя, де відбудеться саміт Україна-Європейський Союз.

Одарченко на початку акції зазначив, що для її проведення була відповідним чином попереджена влада і направлені необхідні заявки.

Сьогодні, 25 лютого, виповнюється рівно три роки з моменту інавгурації Президента України Віктора Януковича.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.