Донецькі чиновники пропонують ввести цензуру в інтернеті

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 28.02.2013 15:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19964

Учасники колегії Донецької облдержадміністрації підняли питання про посилення відповідальності журналістів в інтернет-просторі.

"Поки не буде законодавчо передбачено відповідальність журналістів інтернет-простору, діла не буде... Молоді люди зараз користуються інтернет-простором. Ні в одній країні, крім Росії і нас, такого паскудства про перших осіб держави не пишуть", - обурився один з учасників колегії.

"Ми найближчим часом будемо пожинати плоди нашого байдужого ставлення до цього. Ви розумієте - паскудство! Ми за допомогою нашої депутатської групи повинні ініціювати законодавчу базу", - додав він.

"І найголовніше - закладають невіру у молодих людей. Таким чином, ми виховуємо ціле покоління скептиків. Їм байдуже - що, лише б протестувати. То сланцевий газ, то ще щось, не розуміючи суті проблеми. У нас попереду 2015 рік (рік президентських виборів), ми втрачаємо час!", - обурився він.

У цей час із зали хтось вигукнув: "Давити їх, та й усе!".

У відповідь на це губернатор Донецької області Андрій Шишацький сказав: "Не треба, принаймні, їх, як мінімум, обіймати, а давити вже не всіх".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.