Янукович йшов працювати у команду Кучми, а не Лазаренка

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 1.03.2013 14:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19969

Президент Віктор Янукович заявив, що пішов працювати в Донецьку обладміністрацію в якості члена команди екс-президента Леоніда Кучми.

Про це він сказав під час прес-конференції в п’ятницю.

Перед цим Янукович розповідав про справу проти Юлії Тимошенко, згадавши про те, що вона була партнером Павла Лазаренка.

У відповідь на це журналістка Тетяна Чорновіл з місця намагалася запитати, чи був членом команди Лазаренко сам Янукович, так як під час його прем’єрства нинішній Президент був призначений на керівні посади в Донецьку ОДА.

У залі виник скандал, і президентська охорона намагалася вивести Чорновіл з приміщення. Янукович попросив охорону її впустити в зал і сказав, що відповість журналістці.

"Ви це питання задайте президенту Кучмі, який на мене підписував цей указ. Це перше. Він відповість, чому він узяв мене на роботу в облдержадміністрацію, Леонід Данилович Кучма. Слава Богу, він живий, дай Бог йому здоров’я", - сказав Янукович.

"Я йшов тоді на роботу в команду Президента Кучми. Ви ж знаєте, що всі адміністрацією призначаються. Якщо зробити велике уточнення, мене на роботу запросив Сергій Поляков, який був призначений губернатором, і він приїхав до мене, а я працював гендиректором, і в буквальному сенсі слова мене вмовив", - заявив Президент.

Янукович зазначив, що Поляков запросив його працювати заступником губернатора з промисловості і транспорту.

"Я, після співбесіди в адміністрації Президента, пішов працювати. Через місяць чи два мені запропонували бути першим заступником губернатора. Ось і вся історія, ніяких питань немає", - розповів він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.