Опозиція заявляє, що протокол Регламентного комітету фальшивий і виманає від ГПУ правової оцінки

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.03.2013 18:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19975

«Батьківщина» звертається до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу через фальшування протоколу засідання регламентного комітету Верховної Ради стосовно позбавлення мандату Сергія Власенка.

Про це заявив голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк у Харкові.

Він нагадав, що сьогодні оприлюднена спільна заява членів регламентного комітету від опозиції про те, що жодного засідання комітету не відбувалося, а документи сфальшовані.

«Жодного запрошення членам регламентного комітету не надходило. Власенко туди також не запрошувався», - додав Арсеній Яценюк.

«За нашими даними, ніякого засідання взагалі не відбувалося. В кабінеті голови регламентного комітету Макеєнка був сфальшований протокол, де було поставлено тільки два підписи - його особистий і секретаря-комуніста. Комуніста спеціально везли – шукали, посадили в машину і під вечір привезли до приміщення парламенту для того, щоб підписати сфальшований протокол», - сказав політик.

«Тому є склад злочину в діях як Макеєнка, так і секретаря Матвеєва. Ми звертаємося до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу», - заявив Арсеній Яценюк.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.